En SüPeR HePSi FaN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En SüPeR HePSi FaN

en eğLenceLi HePsi FaN

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

pelin karahanın hepsi hakkında görüşleri

YazarMesaj
~CéhénNéM_aTéŞi~
_נємяє'¢ι α∂мιη_
_נємяє'¢ι α∂мιη_
~CéhénNéM_aTéŞi~

MaDaLYaLaR : pelin karahanın hepsi hakkında görüşleri 045fa87c0438520d6130000aa3ebf3cd
.... :
cemreci admin.

pelin karahanın hepsi hakkında görüşleri Empty
MesajKonu: pelin karahanın hepsi hakkında görüşleri   pelin karahanın hepsi hakkında görüşleri EmptyPaz Kas. 09, 2008 12:32 pm

trt, 54’üncü Eurovision Şarkı Yarışması için Hepsi grubuna teklif götürdü. Grubun yakın çevresinden gelen duyumlara göre, cevap olumlu olacak. TRT, Mor ve Ötesi’nin 7’nci olduğu 53’üncü Eurovision Şarkı Yarışması’nın ardından hız kesmeden önümüzdeki yıl için hazırlıklara başladı.
Yarışmaya katılan diğer ülkeler şarkıların yanı sıra şova da ağırlık verirken, Mor ve Ötesi’nin bu alanda geri planda kalması nedeniyle eleştirilen TRT, bu kez hem müzikal hem de sahne şovu açısından son dönemin en başarılı gruplarından biri olan Hepsi’ye yöneldi. Vatan gazetesi'nden Nur Gülmez Bel, 18-19 Mayıs tarihlerinde Rusya’da gerçekleşecek olan 54’üncü Eurovision Şarkı Yarışması için Hepsi grubuna teklif götürdü. Cemre, Eren, Yasemin, Gülçin’den oluşan grup üyeleri teklife henüz yanıt vermedi. Ancak yakın çevreleri Hepsi’nin teklife olumlu baktığını söylüyor. Eurovision Şarkı Yarışması’na katılan diğer ülkelerin sahne şovuna önem verdiğini gören TRT yetkilileri bu nedenle Cemre, Eren, Yasemin, Gülçin’den oluşan Hepsi grubunu tercih etti. Topluluğun şovları büyük ilgi görüyor.
gördüğünüz gibi hepsi(m) temsil ediyoooo pelin demiş ki:
Hepsiye zaten bayılıyorum 1-2 kerede konserine gitmiştim şarkılarıda süper beğeniyorum kısaca ben hepsiye 4 müthiş melek diyorum ben onların dizisini izliyorum onlarda benim dizimi izliyorlar kısaca yakın arkadaş gibiyiz öyleyse insanın arkadaşının eurevizyona çıkması güzel bir duygu değil mi kısaca başarılar diyorum...(gülerek ayrılıyor.)bu röportaj çok uzun akşam gazetesinde yer alıyor en son soruları buu ve cevabıda bu du eeee pelindende bu beklenirrrr
http://gruphepsifanclub.activebb.net
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: pelin karahanın hepsi hakkında görüşleri   pelin karahanın hepsi hakkında görüşleri EmptyPaz Kas. 09, 2008 12:34 pm

saqoL cnm P.İçinn
~CéhénNéM_aTéŞi~
_נємяє'¢ι α∂мιη_
_נємяє'¢ι α∂мιη_
~CéhénNéM_aTéŞi~

MaDaLYaLaR : pelin karahanın hepsi hakkında görüşleri 045fa87c0438520d6130000aa3ebf3cd
.... :
cemreci admin.

MesajKonu: Geri: pelin karahanın hepsi hakkında görüşleri   pelin karahanın hepsi hakkında görüşleri EmptyPaz Kas. 09, 2008 12:34 pm

ö.deeL Jnm
http://gruphepsifanclub.activebb.net

pelin karahanın hepsi hakkında görüşleri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hepsi Trendy'De
» hepsi - yaz yaz yaz
» çağla şikel demet akalın gruphepsi hakkında ne demiş bakın
» hepsi - yanlızlığım
» hepsi - sımsıkı